Je hoeft het niet alleen te doen

Voel je je gevangen in een vicieuze cirkel van stress en angst, waarbij je merkt dat je steeds meer piekert, last hebt van fysieke pijn, constant gespannen bent, slecht slaapt, en het gevoel hebt dat je afglijdt naar een burnout? Krijg je steeds meer het idee dat je hooggevoeligheid de overhand neemt, en lukt het je niet om uit deze cirkel te breken, ondanks al je inspanningen? Misschien voel je je zowel thuis als op je werk niet begrepen, en raak je door de toenemende druk steeds verder uit balans.

Je wilt weer rust in je hoofd en energie in je lichaam, zodat je de spontane, gezellige vrouw, partner, moeder of collega kunt zijn die je graag wilt zijn. Je verlangt naar een leven zonder stress en angst, waarin je met vertrouwen de toekomst tegemoet kunt gaan en je hooggevoeligheid op een gezonde manier kunt beheren.

Je bent vaak één gesprek verwijderd van het begin van een leven zonder stress, met meer rust en energie. Het kan al helpen door even te praten met iemand die precies weet wat je doormaakt!

Vrijblijvende korte coaching, en meteen 3 waardevolle tips om direct toe te passen

Plan nu je gratis online ‘Grip op je leven’ gesprek (t.w.v. €47,00) waarbij je meteen inzicht krijgt in je situatie en 3 gouden tips ontvangt die je meteen kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Na je inschrijving ontvang je een vragenlijst, zodat ik mij goed kan voorbereiden op jouw specifieke situatie. Of je nu al klant bent of niet, dit gesprek is jouw kans om mijn kennis te benutten en de controle over je leven terug te krijgen. Schrijf je nu in en zet die eerste stap naar een leven zonder stress. Dit is jouw kans om weer de controle te krijgen.

Hieronder lees je enkele ervaringen van mensen die je zijn voorgegaan en met succes het ‘Grip op je Leven’ Gesprek hebben gevoerd:

“Ik zat vast in een eindeloze cyclus van stress en angst, en mijn hooggevoeligheid leek alles alleen maar erger te maken. Het ‘Grip op je Leven’ Gesprek was een echte eye-opener. Tijdens het gesprek voelde ik me meteen begrepen en kreeg ik 3 praktische tips die ik direct kon toepassen. De vragenlijst vooraf hielp om mijn situatie goed in kaart te brengen, waardoor het gesprek echt op mij afgestemd was.
Marijke, 42 jaar

“Door de constante druk op mijn werk en thuis, was ik volledig uit balans geraakt. Na het aanvragen van het ‘Grip op je Leven’ gesprek ontving ik een vragenlijst die me al aan het denken zette. Het gesprek zelf was enorm verhelderend; ik kreeg direct inzicht in mijn situatie en concrete handvatten om verder te gaan. De tips die ik kreeg, heb ik meteen kunnen toepassen, en dat heeft mijn stressniveau al aanzienlijk verlaagd. Ik voel me nu al meer in controle. Dit gesprek kwam precies op het juiste moment.”
Anita, 38 jaar