Een diepgaand holistisch traject van zes sessies gericht op het verminderen of zelfs volledig oplossen van je klachten, het opheffen van blokkades, het vernieuwen van je energie en het herstellen van innerlijke harmonie.

Ervaar je blokkades in je leven door lichamelijke klachten, mentale problemen, of beperkende denkpatronen?

Hooggevoelige mensen voelen vaak emoties en energieën van anderen intens aan, wat kan leiden tot een overprikkeld zenuwstelsel en een scala aan fysieke en mentale klachten. Vaak hebben deze klachten hun wortels in oude, traumatische ervaringen uit je jeugd, die als blokkades opgeslagen zitten in je lichaam en geest. Deze blokkades kunnen zich uiten in spanningen, pijn, angst, depressie, en een algemeen gevoel van onrust of ontevredenheid. Hooggevoeligheid maakt deze ervaringen vaak extra voelbaar en moeilijk te hanteren.

Wat je kunt verwachten

Met het “Magnetiseren voor Gezondheid: Helend Energie Pakket” bied ik een uitgebreide aanpak om deze blokkades aan te pakken en je balans te herstellen.

Dit pakket bestaat uit zes sessies van anderhalf uur, waarin we samen werken aan het verbeteren van jouw welzijn. We beginnen met een grondige klachtenanalyse om lichamelijke, mentale, en denkpatronen te identificeren. Vervolgens sporen en behandelen we energetisch door middel van een tafelbehandeling de blokkades die je tegenhouden. We richten ons ook op je aura en chakra’s, waarbij we gebruik kunnen maken van het uitpendelen van afwijkende kleuren en een chakraopstelling, waarbij je naast het magnetiseren van de chakra’s ook voorzien wordt van helingsstrategieën die ervoor zorgen dat je chakra’s in balans blijven. Daarnaast onderzoeken we de patronen en overtuigingen die invloed hebben op je welzijn met behulp van een traumaopstelling. En werken we met je innerlijke kind om diepere lagen van heling te bereiken en oude wonden te helen.

Duur en Sessies:

  • 3 maanden
  • Eerste 4 sessies om de 2 weken, daarna 1 keer per maand

Startdatum:

  • We plannen tijdens het adviesgesprek van een half uur samen de startdatum. Tijdens de eerste sessie plannen we de rest van de afspraken.

Resultaat na deze sessies:

  • Verlichting van mentale klachten zoals angst, depressie en stress.
  • Verbeterde emotionele balans en vermindering van overprikkeling.
  • Herstel van de balans in je aura en chakra’s.
  • Verhoogd zelfinzicht en begrip van beperkende patronen en overtuigingen.
  • Diepere innerlijke rust en een gevoel van vrijheid.
  • Versterkt contact met je innerlijke kind en verwerking van oude wonden.

Investering

Voor het “Magnetiseren voor Gezondheid: Helend Energie Pakket” investeer je €525,00 voor zes sessies van anderhalf uur. Deze investering in jezelf en je welzijn omvat een complete, op maat gemaakte aanpak om je blokkades te doorbreken, je klachten te verminderen of helemaal op te lossen, en je energie weer in balans te brengen. Je hebt ook de mogelijkheid om in twee termijnen van €270,00 te betalen. Maak de keuze die het beste bij jou past en investeer in je toekomst!

Waarom Kies je Voor Mijn Begeleiding?

Als ervaren magnetiseur en coach combineer ik diepgaande energetische behandelingen met persoonlijke coaching en traumaopstellingen. Mijn aanpak is holistisch en op maat, gericht op zowel het energetische als psychologische aspect van jouw klachten. Door mijn expertise en empathische benadering kun je rekenen op een veilige en effectieve ruimte voor heling en transformatie.

Naast het “Magnetiseren voor Transformatie: Helend Energie Pakket” bied ik ook een cursus aan in magnetiseren en intuïtief waarnemen. Deze cursus die bestaat uit 4 dagdelen is ideaal als je niet alleen jezelf wilt ondersteunen, maar ook anderen wilt helpen. Je leert je intuïtie te ontwikkelen en energie te sturen, waardoor je zowel je eigen helingsproces kunt verdiepen als vaardigheden kunt opdoen om anderen te begeleiden.

“Na de sessies met het Helend Energie Pakket voelde ik me aanzienlijk lichter en meer in balans. De combinatie van magnetiseren en coaching heeft me geholpen om oude blokkades te doorbreken en mijn energie weer te laten stromen. Een waardevolle ervaring!” – Sophie R.

“Het Helend Energie Pakket heeft mij veranderd. De combinatie van diepgaande energetische behandelingen en coaching heeft me geholpen om zowel mijn mentale als fysieke klachten aan te pakken. De sessies hebben mijn energie hersteld en me geholpen om oude blokkades te doorbreken. De begeleiding was professioneel en empathisch. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een holistische benadering van heling!” – Jeroen M.

Neem de stap naar een hernieuwde balans en ontdek de kracht van magnetiseren. Samen kunnen we werken aan jouw transformatie en welzijn.

Veel gestelde vragen:

Magnetiseren is een energetische behandelmethode waarbij ik met mijn handen en bewustzijn energie kan beïnvloeden om blokkades op te heffen en de energie in je lichaam te harmoniseren. Dit kan helpen bij het verminderen van pijn, stress en emotionele blokkades.

Het is aan te raden om tussen de sessies door tijd te nemen voor zelfzorg en reflectie. Dit helpt om de behandelingen te integreren en de veranderingen te ondersteunen. We bespreken samen wat voor jou het beste werkt.

Nee, de sessies worden uitsluitend fysiek uitgevoerd omdat energetische behandelingen effectief plaatsvinden in de directe aanwezigheid. Dit zorgt ervoor dat ik de energie optimaal kan afstemmen en behandelen.

Na de sessies bespreken we samen of verdere begeleiding nodig is. Indien nodig kunnen we aanvullende sessies plannen of andere vormen van ondersteuning overwegen.

Je kunt je aanmelden door contact op te nemen door het contactformulier op mijn website in te vullen. Hierna neem ik snel contact op om een eerste afspraak voor een advies of een kennismaking te maken.