Dit traject gaat jou de oplossing bieden waar je naar op zoek bent.

  • Je hebt het gevoel dat je op het randje staat van een burn-out. Misschien heb je deze zware ervaring al eens meegemaakt, en nu lijkt alles weer op te lopen. Je merkt de spanning in je lichaam, je piekert voortdurend, je slaapt slecht, en je ervaart pijn die je niet kunt verklaren. De gedachte aan een burn-out alleen al geeft je extra stress.

  • Je weet diep van binnen waar dit vandaan komt. Je bent hooggevoelig. Je voelt elke prikkel intens aan—het licht, het geluid, de geur, de smaken. Alles komt hard binnen en vraagt om je aandacht. Ook de emoties en de sfeer van anderen raken je diep. En ondanks dat je jezelf zo verliest in het zorgen voor anderen, vergeet je vaak jezelf en wat jij nodig hebt.

  • Je beseft dat de kern van je problemen ligt in hoe je omgaat met je gevoeligheid. Het is tijd om hier verandering in te brengen, om te leren hoe je jouw hooggevoeligheid kunt beheren. Door dit te doen, kun je de helderheid en rust vinden die je zo hard nodig hebt. Nu is het moment om jezelf voorop te stellen en de balans te herstellen.

Met mijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van hooggevoeligheid, en mijn persoonlijke ervaring met de overweldigende prikkels en emoties die HSP met zich meebrengt, heb ik het ‘Jouw HSP Balanstraject’ ontwikkeld. Dit halfjaartraject biedt alle benodigde ingrediënten om rust en balans te vinden en grip te krijgen op je hooggevoeligheid.
Tijdens dit traject krijg je persoonlijke begeleiding en praktische tools om met je hooggevoeligheid om te gaan. We beginnen met het identificeren van jouw specifieke triggers en het leren van technieken om deze effectief te beheersen. Daarnaast krijg je oefeningen om je energieniveau te verhogen en stress te verminderen. We besteden aandacht aan mindfulness, zelfzorg en het stellen van grenzen, zodat je meer ruimte voor jezelf creëert.

Het Traject in Zeven Stappen

Stap 1: (H)erkenning
Inzicht krijgen in hooggevoeligheid.
Maak kennis met de kenmerken, talenten, en uitdagingen van hooggevoeligheid en ontdek hoe deze op jou van toepassing zijn.

Stap 2: Zelf-onderzoek
Begrijpen hoe prikkels jou beïnvloeden.
Onderzoek hoe je prikkelgevoeligheid werkt en herken signalen van overprikkeling.

Stap 3: Ontrafel het verleden
Inzicht krijgen in de invloed van je verleden op je hooggevoeligheid.
Ontdek welke rollen je in het verleden hebt aangenomen en hoe deze je functioneren beïnvloeden.

Stap 4: Individuatieproces
Begrijpen van je persoonlijke groeiproces.
Onderzoek of er stagnaties in je groei zijn geweest en leer hoe je deze kunt aanpakken.

Stap 5: Energetische balans
Herstel van je energetische balans.
Leer manieren om blokkades in je energiestroom te balanceren.

Stap 6: IK & JIJ
Balans vinden in interacties met anderen.
Leer hoe je in verbinding staat met jezelf en anderen zonder uitgeput te raken.

Stap 7: Innerlijke kracht en authenticiteit
Versterken van je innerlijke kracht.
Verbind je levensenergie met je kernwaarden en leer hoe je deze kunt inzetten voor een authentiek leven.

Wat je kunt verwachten

  • Intake: Een intakegesprek van 30 minuten, waarin we je hulpvraag bespreken en je een persoonlijk advies en vragenlijst meekrijgt.
  • Sessies: 8 één op één sessies van 1,5 uur in de praktijk.
  • Werkboekjes en Thuisopdrachten: Inclusief dagelijkse tips, meditaties, mindfulness-oefeningen, dagboek, opdrachten en podcast
  • Eindevaluatie: Na afloop van het traject plannen we een evaluatiegesprek van 30 minuten in de praktijk.
  • Bonus: Deelname aan de workshop ‘In je kracht met hooggevoeligheid’

Duur en Sessies:

  • 7 maanden
  • Eerste 4 sessies om de 2 weken, daarna 1 keer per maand

Startdatum:

  • We plannen samen de startdatum. Tijdens de eerste sessie plannen we de rest van de afspraken.
  • Je ontvangt van mij voor aanvang een checklist om je hooggevoeligheid in kaart te brengen.

Investeren in je toekomst!

Dit HSP Balanstraject is een waardevolle investering in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. De tools, technieken en inzichten die je tijdens het traject opdoet, zullen je hele leven waardevol blijven. Natuurlijk vraagt het om een positieve inzet en tijdsinvestering van jouw kant. De totale investering bedraagt €795,00. Je hebt ook de mogelijkheid om in drie termijnen van €275,00 of in vijf termijnen van €168,00 te betalen. Maak de keuze die het beste bij jou past en investeer in je toekomst!

Jouw resultaat na dit traject.

  1. Je ontdekt wat je energie oplevert en waar het juist weglekt, en kunt dit sneller voor jezelf herkennen, zodat je makkelijker de goede keuzes maakt.
  2. Je weet hoe je je energie kunt ‘managen’, en vooral hoe je jouw energie positief kunt krijgen of houden. Dit helpt niet alleen jezelf om de dagen lichter en luchtiger te maken, maar je zult zien wat voor heerlijk effect dit geeft op je omgeving.
  3. Je ontdekt hoe je je energie kunt gebruiken om nuttige en positieve dingen te doen: je leert praktische technieken om je energie te richten op activiteiten die je voldoening geven en je welzijn verbeteren. Hierdoor kun je dagelijks meer bereiken en voel je je gelukkiger en meer in balans.
  4. Je werkt aan het behalen van je persoonlijke doelen en het bereiken van successen in je werk: Je ontwikkeld strategieën om je persoonlijke dromen waar te maken en je carrière-ambities te vervullen. Hierdoor kun je zowel in je privéleven als in je werkveld groei en voldoening ervaren.
  5. Je ontvangt concrete handvatten en ondersteuning: Je krijgt van mij bruikbare adviezen en begeleiding die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Dit helpt je om effectiever om te gaan met uitdagingen en je doelen sneller te bereiken.
  6. Ik geef je persoonlijke en deskundige begeleiding gedurende het hele traject waarbij ik je stap voor stap ondersteun en help om het beste uit jezelf te halen. Hierdoor voel je je gesteund en gemotiveerd tijdens elke fase van het traject.

Je gaat je hooggevoeligheid ervaren als een kracht, en niet meer als een beperking. In dit coaching traject ontdek je hoe je je innerlijke kracht kunt ontwikkelen, je balans kunt vinden en klachten kunt verminderen. Je leert jezelf beter kennen, je valkuilen te identificeren en je ontwikkelt strategieën om deze te overwinnen. Na afloop van het traject ben je niet alleen beter in balans, maar kun je ook je hooggevoeligheid inzetten om je persoonlijke en professionele kwaliteiten te versterken, en het risico op burn-out te verminderen. Ontdek hoe je jouw sensitiviteit om kunt zetten in een kracht die je dagelijks leven verrijkt.

Wat Ik Voor Je Doe

Ik zet me voor 100% in om jou te begeleiden bij het omarmen van je hooggevoeligheid. Samen werken we aan een gelukkiger, stressvrij en succesvoller leven. Neem contact met me op voor vragen of meer informatie over betalingsopties.

Waarom Kies je Voor Mijn Begeleiding?

Sinds 2012 werk ik als coach en ervaringsdeskundige in hooggevoeligheid (HSP), en ik begrijp de uitdagingen die je doormaakt. Met opleidingen op energetisch en systemisch gebied en als HSP-coach bied ik een veilige ruimte waarin jouw verhaal echt gehoord wordt. Geen lange wachttijden, maar direct aan de slag met jouw persoonlijke reis naar heling, groei, en innerlijke kracht. Met mijn methodiek krijg je al na de eerste sessie nieuwe inzichten, waardoor de verandering direct in gang wordt gezet.

“Een zeer waardevol traject wat bijgedragen heeft aan het hervinden van een nieuwe balans. Veel bewustwording over mezelf, HSP en hoe ik in mijn kracht kan gaan staan. Persoonlijke, warme en veilige omgeving, waar je jezelf kan en mag zijn en kan hervinden. Wat leidt tot waardevolle inzichten, waardoor je van klacht letterlijk naar kracht kunt gaan. Nicole sluit perfect aan, deelt zowel theorie als concrete voorbeelden. Door de opdrachten en het oefenen gaat het nog meer leven. Superfijn!” – Romy

“Hoe fijn om na diverse workshops/opstellingen de uitgebreide HSP-coaching bij Nicole te mogen volgen. De onderwerpen mbt HSP worden uitvoerig behandeld maar ook mbt je eigen valkuilen of zaken waar je tegen aan loopt. Met goede feedback/terugkoppeling/ onderbouwing geeft Nicole jou voldoende inzicht zodat je zaken anders benadert en aanpakt om dit uiteindelijk in postieve zin zelf toe te kunnen passen.
Ik vond het erg leerzaam tijdens de workshop maar ook de opdrachten voor thuis gaven mij beduidend meer inzicht zodat je de behandelde stof herhaalt en je dwingt om bewuster over hetgeen wat besproken is nadenkt en inzicht geeft hoe of wat je kunt veranderen en waarom je er zo tegen aan kijkt.
Na een jarenlange zoektocht heb ik eindelijk de juiste handvaten/ inzichten gekregen om dit in het dagelijks leven te gebruiken. Mede dankzij de professionele, persoonlijke aanpak van Nicole heb ik mezelf beter leren kennen. Als HSP-er weet zij als geen ander wat jou belemmert, dat gaf mij een prettig, vertrouwd gevoel.
Last but not least, HSP ervaar ik niet meer als een last, het hoort bij me….. HSP, van klacht naar KRACHT!!!! Ik kan deze coaching dan ook iedere HSP-er aanraden!
Lieve Nicole, dankjewel voor de fijne, lieve begeleiding!”
– Hella

“Door de begeleiding van Nicole ben ik erachter gekomen dat hoogsensitiviteit meer is dan alleen “extra gevoelig zijn”. Middels verschillende oefeningen ben ik mijzelf veel beter gaan leren kennen. Daarnaast heb ik ontzettend veel handvaten gekregen van Nicole die ik in mijn dagelijkse leven inzet, waarbij ik letterlijk van klacht naar kracht ben gegaan. Met als resultaat dat ik stukken beter in mijn vel zit. Het mooiste vind ik nog dat mijn eigen omgeving dit ook opmerkt, dankjewel hiervoor.” – Nina

Veel gestelde vragen:

Je leert hooggevoeligheid zien als een kracht, krijgt inzicht in valkuilen en ontwikkelt strategieën om deze te overwinnen. Dit leidt tot vermindering van klachten en helpt bij het voorkomen van een burn-out.

Je leert je hooggevoeligheid op een positieve manier in te zetten, wat spanningsklachten, angsten en stress vermindert.

Je ontwikkelt strategieën om beter om te gaan met uitdagingen op de werkvloer, wat leidt tot meer focus en productiviteit.

De coaching helpt spanningsklachten, angsten en stress te verminderen, wat leidt tot betere slaap en een verbeterd welzijn, en creëert daarnaast meer harmonie en begrip binnen je relatie en gezin.

De sessies en thuisopdrachten zijn ontworpen om zelfinzicht en positieve verandering te bevorderen.

Dit traject is ideaal voor HSP’ers die worstelen met klachten als overprikkeling, stress en emotionele uitputting, en die willen voorkomen dat deze leiden tot een burn-out.

Klik hier voor meer informatie over mijn werkwijze en de toepassing van diverse technieken