Ontdek hoe mijn werkwijzen en technieken jouw reis naar balans en groei kunnen ondersteunen.

Bij onze trajecten maak ik gebruik van een aantal krachtige werkwijzen en technieken die speciaal zijn afgestemd op jouw unieke behoeften. Deze technieken helpen je niet alleen om inzichten te krijgen of beter met je hooggevoeligheid om te gaan, maar ook om echte verandering en groei te ervaren op zowel lichamelijk en mentaal vlak maar ook in denkpatronen en overtuigingen.

We combineren HSP coaching, systemisch werk, energetische coaching en behandelen, wandel/natuurcoaching, mindfulness, journaling en lichaamswerk op een manier die past bij jouw persoonlijke situatie. Mijn doel is om je te ondersteunen en je te begeleiden op een manier die voelt als een natuurlijke aanvulling op jouw eigen proces. Mijn trajecten zijn zo samengesteld dat je ontvangt wat voor jou werkt, zodat je de rust en balans vindt die je verdient.

Deze methoden maken verborgen dynamieken en blokkades zichtbaar die je persoonlijke en professionele groei in de weg staan. Door groepsopstellingen in de workshops met representanten, tafelopstellingen of vloeranker opstellingen in de trajecten krijg je inzicht in hoe je je plek kunt innemen, wat leidt tot meer balans en harmonie in je leven en werk.

Meer info over: Familieopstellingen, Organisatieopstellingen, Tafel/vloeranker opstellingen

Dit helpt je patronen en overtuigingen te doorbreken en je plek in een systeem (zoals familie of werk) of zorgvraag/vraagstuk te begrijpen. Door dit toe te passen krijg je helderheid en balans in relaties en hooggevoeligheid, wat je ontwikkeling ondersteunt in je traject.

Meer info over: Systemisch Coachen

De natuur werkt als tweede coach en biedt een rustgevende omgeving waarin je gemakkelijker inzicht krijgt in je persoonlijke uitdagingen. Deze coaching bevordert helderheid en balans, wat bijdraagt aan jouw ontwikkelingstraject.

Meer info over: Natuur/wandel coaching

Ik begeleid je niet alleen om met je gevoeligheid om te gaan, maar help je ook om deze als kracht in te zetten in zowel je privé- als zakelijke leven. Het leren herkennen en beheren van prikkels, energie en grenzen helpt je om sterker en veerkrachtiger te worden.

Meer info over: HSP Coaching

In mijn holistisch traject Magnetiseren voor Gezondheid, en Cursus Magnetiseren en Intuïtief waarnemen en Magnetiseren en Healing gebruik ik magnetiseren om energetische blokkades op te heffen, je zelfhelend vermogen te activeren en balans te herstellen.

Meer info over: Magnetiseren

Een Japanse helingsmethode waarbij universele levensenergie door handoplegging wordt doorgegeven. Het helpt de energiestroom in het lichaam te harmoniseren en ondersteunt zowel fysieke als emotionele genezing.

Meer info over: Reiki

Dit wordt toegepast bij de trajecten en cursussen en wordt gedaan door middel van een Chakra opstelling of met een pendel. Het richt zich op het in balans brengen van de zeven energiecentra in het lichaam, de chakra’s. Wanneer deze uit balans zijn, kunnen lichamelijke en emotionele klachten ontstaan. Chakra Balancing helpt om deze energiecentra weer te harmoniseren, wat bijdraagt aan je algehele welzijn.

Meer info over: Chakra Balancing